Bizi takip edin

Yurt Müdürlüğü

Hakkımızda

Kampüs içerisinde bulunan Üniversite Öğrenci Yurtlarımız,  280 kız ve 191 erkek olmak üzere toplam 471 kapasitelidir.

Tüm kapılar kişiye özel anahtar ile açılmakta yurt girişleri öğrencilere ait öğrenci kartları ile yapılmaktadır.

Kız ve erkek yurtlarımızın her birinde yer alan engelli odası ve dört ya da tek kişilik odalarda; banyo, yatak, elbise dolabı, komodin, çalışma masası, kitaplık, buzdolabı, telefon ve internet mevcuttur.

Tarafımızdan yastık, çarşaf, pike, battaniye, nevresim verilmekte ve odaların temizlikleri iki günde bir yapılmakta, haftada bir çarşaflar değiştirilmektedir.

Yurtlarımızda merkezi klima sistemi mevcuttur. Isınma ve sıcak su için jeotermal enerjiden faydalanılmaktadır.

24 saat sorumlu personel ve güvenlik elemanları görev yapmaktadır.

Her iki yurt binasında mutfak, etüt odası, dinlenme odası, çamaşırhane ve mescit bulunmaktadır.

Üniversitemiz Öğrenci Yurtlarında yalnızca konaklama hizmeti verilmektedir. Kahvaltı ve yemek hizmetleri yurt binası ve kampüs içerisinde bulunan diğer restoranlardan tabldot veya alakart olarak verilmektedir.

Mesai saatleri içinde Üniversite`nin Sağlık Ofisi`nden, tatil günleri ve tüm gecelerde Üniversite yakınında bulunan tam teşekküllü polikliniklerden istifade edilmektedir. Ayrıca, yurt yerleşkesine yakın mesafede Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi bulunmaktadır.

Kampüsümüz çevresinde yakın mesafede İstinye Park, Carrefoursa ve Migros hipermarketleri ile Agora, Palmiye, Ege Park alışveriş ve sinema merkezleri vardır.

Üniveritemiz Öğrenci Yurtlarında ikamet etmek isteyen öğrencilerimizin yurt kayıtları her yıl Yurt Yönetim Kurulu tarafından belirlenen tarihlerde, yeni öğrencilerimizin kayıtları ise ÖSYM tarafından belirlenen Üniversite kayıt tarihlerinde yapılmaktadır.

Üniversite Yurtları ile ilgili bilgilendirmeler Üniversite Web Sitesi "Duyurular" kısmında yayınlanmaktadır.

İzmir Ekonomi Üniversitesi
izto logo
İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı
kuruluşudur.
ieu logo

Sakarya Caddesi No:156
35330 Balçova - İzmir / TÜRKİYE

kampus izmir

Bizi Takip edin

İEU © Tüm hakları saklıdır.