Yurt Müdürlüğü

Hakkımızda

Yurt Binamız, Üniversite kampüsü içinde 460 öğrenci kapasitelidir. 8 katlı binamızın 5 katı kız, 3 katı erkek öğrencilere ayrılmıştır.

Tüm kapılar kişiye anahtar ile açılmaktadır. Ortak kullanım alanları kamera sistemiyle sürekli izlenmektedir.

Bir engelli odası ve tamamı 2 kişilik 230 odamızda; banyo, yatak, elbise dolabı, komedin, çalışma masası, kitaplık, buzdolabı, telefon ve internet mevcuttur.

Tarafımızdan yastık, çarşaf, pike, battaniye, nevresim verilmekte ve odaların temizlikleri iki günde bir yapılmakta, haftada bir çarşaflar değiştirilmektedir.

Binamız da merkezi klima sistemi mevcuttur. Isınma ve sıcak su için jeotermal enerjiden faydalanılmaktadır.

24 saat idareci, sorumlu resepsiyon memurları ve güvenlik elemanları görev yapmaktadır.

Binanın içinde ortak TV salonu,kafeterya, restoran bulunmaktadır.

Kahvaltı ve yemek hizmetleri yurt binası ve ana binadaki restoranlardan tabldot veya alakart olarak verilmektedir.

Gündüzleri Üniversite`nin Sağlık Ofisi`nden, tatil günleri ve tüm gecelerde Üniversite yakınında bulunan tam teşekküllü polikliniklerden istifade edilmektedir. Ayrıca, yurt yerleşkesine yakın mesafede Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi bulunmaktadır.

Kampusümüz çevresinde yürüyüş mesafesinde Özdilek, Kipa hipermarketleri ile Agora, Palmiye,Ege Park alışveriş ve sinema merkezleri vardır.

Detaylı bilgi için web sayfamızdaki “Yurt Yönergemiz”in mutlaka okunması gerekmektedir.

Eski öğrencilerimizin Yurt kayıtları Mayıs ayında, yeni öğrencilerimizin kayıtları Eylül ayında yapılmaktadır.

2018- 2019 öğretim yılı ücreti 2 kişilik odada bir kişinin ücreti yıllık peşin KDV dahil 14.410 TL’dir.