Bizi takip edin

Yurt Müdürlüğü

Yurt Başvuru ve Kayıt İşlemleri

2022-2023 akademik yılında Üniversitemize yeni kayıtlanan öğrencilerimiz için yurt kayıtları 22-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıtlar yurt kontenjanı çerçevesinde başvuru sırasında göre alınacaktır. Kontenjanın dolması halinde başvurular yedek listeye alınacak ve 26 Ağustos 2022 17:00’a kadar kayıt işlemlerini tamamlamayan öğrencilerimizin yerlerine 29 Ağustos 2022 tarihinden itibaren yedek listede bulunan öğrenciler yine başvuru sırasında göre kabul edileceklerdir.

Başvuru ve Kayıt:

Kesin Kayıt işlemleri 22-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıtlar başvuru sırasına göre yapılacağından, öğrencilerimiz ekli formu doldurup imzalı olarak dormitories@ieu.edu.tr adresine ileterek başvuruda bulunabilirler. Başvuru sonrasında kesin kayıt işleminin en geç 26 Ağustos 2022 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir. Kayıt işlemi zamanında tamamlanmayan öğrencilerimizin başvuruları iptal edilerek yerlerine yedek listede yer alan öğrenciler yerleştirilir.

1. Yurdumuzda tüm odalar 4 kişilik olarak düzenlenmektedir. 2022-2023 akademik yılında tek kişilik oda seçeneği talep ve kontenjan doğrultusunda değerlendirilecektir.
  2. Yurdumuzda 4 kişilik bazalı, 4 kişilik ranzalı odalarımız mevcuttur. Ödemenizi yapmadan önce istediğiniz oda türünde yer olup olmadığını ve yurt ödemelerinin yapılacağı hesap bilgilerini yurt kayıt yetkilisinden alınız.

Oda Türü

Yıllık Ücret

4 Kişilik Ranzalı Yataklı Odalar

32.000 TL

4 Kişilik Bazalı Yataklı Odalar

35.000 TL

Tek Kişilik Odalar

(talep ve kontenjan çerçevesinde değerlendirilecektir)

49.000 TL

Depozito (tüm oda tipleri için)

3.000 TL

Öğrencilerimizin yurt başvurusu sırasında tercih edilen odanın yıllık ücreti ile depozitoyu aşağıdaki banka hesabına ya da Üniversitemiz Mali İşler Müdürlüğünde kredi kartı ile ödeyerek dekontunu elden ya da dormitories@ieu.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir. Ödeme dekontunu iletmeyen öğrencilerimizin kayıtları tamamlanmış sayılmaz.

1. Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Programları Burs ve İndirim Yönergesine göre yurtta burslu olarak ikamet edecek öğrencilerin; başvuru sırasında 3000 TL depozito ücretinin yatırıldığına dair dekont ile anne, baba ve öğrenciye ait ikamet belgesi, öğrenciye ait aile bireylerinin de bulunduğu vukuatlı nüfus kayıt örneğini teslim etmesi gerekmektedir. Burslu öğrencilerimize ranzalı odalarda yer ayrılmaktadır.
  2. Yurtta konaklayan tüm öğrencilerimiz Üniversite web sitesinde yayınlanan İzmir Ekonomi Üniversitesi Yurt Yönergesine ve GSB Yükseköğrenim Özel Barınma Hizmetleri Yönetmeliği’ne tabidir.
  3. Kayıt için gerekli ödeme ve belge tesliminin başvuru tarihinde tamamlanması gerekmektedir.

Yurt başvuru ve kayıt işlemleri ile ilgili bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz.

Mail : dormitories@ieu.edu.tr

İzmir Ekonomi Üniversitesi
izto logo
İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı
kuruluşudur.
ieu logo

Sakarya Caddesi No:156
35330 Balçova - İzmir / TÜRKİYE

kampus izmir

Bizi Takip edin

İEU © Tüm hakları saklıdır.